News

Wizit Moldova– cel mai tare ghid informativ!

Aplicatia Wizit lansată recent are drept scop încurajarea utilizatorilor de telefoane inteligente să profite la maxim de informațiile și ofertele disponibile în preajma lor.

wizit

            Serviciile disponibile prin intermediul aplicației sunt utile și pot fi accesate direct din telefonul mobil, unele chiar și fără conexiune la Internet. Agenda telefonică a diferitor instituții, a căror date este uneori greu să le găsești sunt grupate comod și ușor de accesat. Ofertele și reducerile din partea partenerilor Wizit sunt mereu în telefonul tău, pentru ca tu să profiți la maxim din ele.

            Aplicația Wizit este una inedită și perfect adaptată la necesitățile cetățenilor noștri cât și pentru cei ce ne vizitează, întrucât include și o serie de locuri turistice ce merită a fi văzute.

            Cu toții ne dorim să profităm la maxim de timpul nostru și să avem mijloacele pentru a ne orienta ușor în rutina zilnică, inițiativa lansării aplicației Wizit vine să satisfacă aceste cerințe.

            Tindem să oferim clienţilor noştri cele mai inteligente şi accesibile soluţii de informare și să le creăm toate condiţiile pentru a folosi aplicația Wizit cu plăcere. Profită de ea acum si descarc-o, e gratuit!

Si link pe google : https://play.google.com/store/apps/details…
Si link pe apple:    https://itunes.apple.com/md/app/id995365306

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*